Asennukset asenteella

Palvelujemme pääpaino on 20 viime vuoden aikana enenevästi siirtynyt mekaaniseen puunjalostukseen, joka kattaa liikevaihdostamme n. 80 %. Olemme suurin sahojen eri prosessien sähköistäjä Suomessa. Asiakaskuntaamme kuuluvat lähes kaikki merkittävimmät laitetoimittajat. Muualla Euroopassa olemme urakoineet sahalaitoksia yli kymmenessä maassa. Mekaanisen puunjalostuksen osaamisemme ulottuu sahan kaikkiin osa-alueisiin tukkilajittelijasta tasaamoon ja jatkojalostuslaitoksiin, esim. höyläämöihin. Myös kuivaamoita sähköistämme usealle eri laitetoimittajalle.

Lämpölaitoksien sähköistämisestä meillä on lähes 20 vuoden kokemus. Ensimmäinen biolämpölaitoksen sähköistystyömme oli v. 1995. Olemme sähköistäneet biolämpölaitoksia 500 kilowatin yksityisistä suuriin yli 2×16 megawatin laitoksiin. Kapasiteettimme riittää isompienkin laitoksien sähköistämiseen. Työstämme vuosittain useita lämpölaitoksia niin Suomessa kuin maamme rajojen ulkopuolellakin.

Yrityksemme osakkaat ja johto osallistuvat käytännön asennustöihin. Näin työmaalla on mukana aina päätöksentekoon oikeutettu henkilö, ja keskinäinen tiedonkulku on meidän ja asiakkaan välillä mutkatonta ja nopeaa.

Kun kaupankäynnissä mukana ollut henkilö ei ole vain ääni puhelimessa, vaan on työmaalla itse, voidaan taata, että tarjouslaskijamme ovat aina tilanteen tasalla asiakkaan toimintatapojen ja järjestelmien muuttuessa.

Työmme nopeus, laatu, toiminnan joustavuus ja ennen kaikkea välillä tiukoissakin aikatauluissa pysyminen on tuonut meille pitkään kestäviä, molemminpuoliseen luottamukseen perustuvia asiakassuhteita  – pisimmillään reilusti yli 20 vuotta.

Kysy tarkemmin teollisuuden sähköistystöistä:

Aleksi Siikarla
050 400 0588
(+ 358 50 400 0588)

Klikkaa sahakohteitamme maailmalla

 

Referenssit